Аукціон не відбувся

Комплекс у складі: будівля, А площею 117,9 кв.м, господарська будівля, Б площею 83,9 кв.м, вбиральня, В площею 1,9 кв.м., за адресою: Хмельницька область, Шепетівський район, с. Крачанівка, вул. Франка, 9а.

Показати більше
Будівля, фундамент бутовий, має дерев’яне перекриття, підлога дерев’яна, накрита азбоцементними хвилястими листами. Господарська будівля, фундамент бутовий, дерев’яне перекриття, підлога цементна, накрита азбоцементними хвилястими листами. Вбиральня... Показати більше

Вся нерухомість на карті!

Переглянути
Стартова ціна лота

63 860 грн без ПДВ

Розмір кроку аукціону

638,6 грн без ПДВ

Гарантійний внесок

12 772 грн

Реєстраційний внесок

1 420 грн

Інф. повідомлення:

Отримуйте інформацію першими!

Створіть власну підписку в Prozorro.sale та отримуйте інформацію в телеграм на вашому смартфоні або комп'ютері!

Підписатись

Для цього лоту доступні наступні сервіси партнерів:


Викуп "під ключ"

Фінансування

Реструктуризація

Юридичний супровід

Чи можна підібрати Комплекс у складі: будівля, А площею 117,9 кв.м, господарська будівля, Б площею 83,9 кв.м, вбиральня, В площею 1,9 кв.м., за адресою: Хмельницька область, Шепетівський район, с. Крачанівка, вул. Франка, 9а. за найкращою вартістю? Зараз на сайті ТОВ "Ю.БІЗ" можна взяти участь в державних аукціонах і знайти найрізноманітніші позиції: лісоматеріал сосни, деревину дерев'яну промислового використання. Комплекс у складі: будівля, А площею 117,9 кв.м, господарська будівля, Б площею 83,9 кв.м, вбиральня, В площею 1,9 кв.м., за адресою: Хмельницька область, Шепетівський район, с. Крачанівка, вул. Франка, 9а. наприклад, вже виставлений на аукціон і чекає свого нового володаря. В розділі Продаж об'єктів малої приватизації на англійському аукціоні Ви можете подивитися ще багато різноманітних варіантів таких пропозицій. Щодня на сайті купують автомобілі виставлені на продаж. Широкий вибір лотів запропонований в кожному місті країни, в тому числі в Краматорську.