Аукціон завершено. Договір підписано

Щебнева площадка вкрита асфальто-бетонним покриттям, бувшим у вжитку, що перебуває на балансі КНП "Чортківська ЦМЛ" площею 20,0 кв. м., розміщену біля будівлі поліклініки за адресою: Тернопільська обл., м.Чортків, вул. Й.Сліпого, 1. Чинний орендар має переважне право на продовження договору оренди.

Показати більше
Щебнева площадка вкрита асфальто-бетонним покриттям, бувшим у вжитку, що перебуває на балансі КНП "Чортківська ЦМЛ" площею 20,0 кв. м., розміщену біля будівлі поліклініки за адресою: Тернопільська обл., м.Чортків, вул. Й.Сліпого, 1. Чинний ... Показати більше

Вся нерухомість на карті!

Переглянути
Стартова вартість за місяць

283,49 грн без ПДВ

Розмір мінімального кроку підвищення стартової орендної плати під час аукціону

2,83 грн без ПДВ

Вартість договору

500 грн

Ціна за 1м/кв.

14,17 грн

Отримуйте інформацію першими!

Створіть власну підписку в Prozorro.sale та отримуйте інформацію в телеграм на вашому смартфоні або комп'ютері!

Підписатись

Для цього лоту доступні наступні сервіси партнерів:


Викуп "під ключ"

Фінансування

Реструктуризація

Юридичний супровід

Як легко вибрати Щебнева площадка вкрита асфальто-бетонним покриттям, бувшим у вжитку, що перебуває на балансі КНП "Чортківська ЦМЛ" площею 20,0 кв. м., розміщену біля будівлі поліклініки за адресою: Тернопільська обл., м.Чортків, вул. Й.Сліпого, 1. Чинний орендар має переважне право на продовження договору оренди. за найоптимальнішою вартістю. Зараз на сайті Представництво ТОВ «Електронні торги України» у м. Чернівці можна брати участь в торгах і купити найрізноманітніші позиції: необроблену деревину, частину або повністю житловий будинок. Щебнева площадка вкрита асфальто-бетонним покриттям, бувшим у вжитку, що перебуває на балансі КНП "Чортківська ЦМЛ" площею 20,0 кв. м., розміщену біля будівлі поліклініки за адресою: Тернопільська обл., м.Чортків, вул. Й.Сліпого, 1. Чинний орендар має переважне право на продовження договору оренди. наприклад, вже виставлений на аукціон і чекає свого нового володаря. У категорії Оренда державного та комунального майна (з пріоритетним правом) Ви можете подивитися ще багато різноманітних варіантів таких позицій. Кожен день на сайті знаходять банківський конфіскат. Величезний асортимент найменувань запропонований в кожному місті України, в тому числі в Маріуполі.