Аукціон завершено. Договір підписано

Аукціон на продовження договору оренди нежитлового приміщення за адресою: м.Тернопіль, бульвар Тараса Шевченка,23 загальною площею 22,4 кв.м, в тому числі 7,6 кв.м частка площ спільного користування, розміщеного на третьому поверсі трьохповерхової нежитлової будівлі.

Показати більше
Аукціон на продовження договору оренди нежитлового приміщення за адресою: м.Тернопіль, бульвар Тараса Шевченка,23 загальною площею 22,4 кв.м, в тому числі 7,6 кв.м частка площ спільного користування, розміщеного на третьому поверсі трьохповерхової нежитлової... Показати більше

Вся нерухомість на карті!

Переглянути
Стартова вартість за місяць

2 482,56 грн з ПДВ

Розмір мінімального кроку підвищення стартової орендної плати під час аукціону

24,82 грн з ПДВ

Вартість договору

2 482,56 грн

Ціна за 1м/кв.

110,83 грн

Отримуйте інформацію першими!

Створіть власну підписку в Prozorro.sale та отримуйте інформацію в телеграм на вашому смартфоні або комп'ютері!

Підписатись

Для цього лоту доступні наступні сервіси партнерів:


Викуп "під ключ"

Фінансування

Реструктуризація

Юридичний супровід

Як легко підібрати Аукціон на продовження договору оренди нежитлового приміщення за адресою: м.Тернопіль, бульвар Тараса Шевченка,23 загальною площею 22,4 кв.м, в тому числі 7,6 кв.м частка площ спільного користування, розміщеного на третьому поверсі трьохповерхової нежитлової будівлі. за найкращою вартістю? Зараз на сайті ТОВ "Ю.Біз" можна брати участь в публічних торгах і вибрати найрізноманітніші позиції: групу інвентарних об'єктів: бібліотеку, нежитлове приміщення, пам'ятник архітектури. Аукціон на продовження договору оренди нежитлового приміщення за адресою: м.Тернопіль, бульвар Тараса Шевченка,23 загальною площею 22,4 кв.м, в тому числі 7,6 кв.м частка площ спільного користування, розміщеного на третьому поверсі трьохповерхової нежитлової будівлі. наприклад, вже виставлені на продаж і чекає свого покупця. У категорії Оренда державного та комунального майна (з пріоритетним правом) Ви знайдете ще багато різноманітних варіантів таких позицій. Кожен день тут купують державну нерухомість. Величезний асортимент позицій запропонований в кожному куточку країни, наприклад, в Миколаєві.