Аукціон відмінено

Аукціон з продовження договору оренди державного нерухомого майна - нежитлові приміщення загальною площею 132.1 кв. м. розташовані на третьому поверсі у будівлі за адресою: Львівська обл., місто Львів, вулиця Кушевича, 5,що перебуває на балансі Київського національного університету культури і мистецтв. Термін оренди 5 років. Чинний орендар має переважне право на продовження договору оренди. Детальна інформація про об'єкт оренди, порядок та умови проведення аукціону міститься в документах аукціону, приєднаних до даного оголошення. Ключ об'єкта 31547.

Показати більше
Аукціон з продовження договору оренди державного нерухомого майна - нежитлові приміщення загальною площею 132.1 кв. м. розташовані на третьому поверсі у будівлі за адресою: Львівська обл., місто Львів, вулиця Кушевича, 5,що перебуває на балансі Київського... Показати більше

Вся нерухомість на карті!

Переглянути
Стартова вартість за місяць

26 800 грн без ПДВ

Розмір мінімального кроку підвищення стартової орендної плати під час аукціону

268 грн без ПДВ

Гарантійний внесок

107 200 грн

Реєстраційний внесок

710 грн

Ціна за 1м/кв.

202,88 грн

Отримуйте інформацію першими!

Створіть власну підписку в Prozorro.sale та отримуйте інформацію в телеграм на вашому смартфоні або комп'ютері!

Підписатись

Для цього лоту доступні наступні сервіси партнерів:


Викуп "під ключ"

Фінансування

Реструктуризація

Юридичний супровід

Як легко купити Аукціон з продовження договору оренди державного нерухомого майна - нежитлові приміщення загальною площею 132.1 кв. м. розташовані на третьому поверсі у будівлі за адресою: Львівська обл., місто Львів, вулиця Кушевича, 5,що перебуває на балансі Київського національного університету культури і мистецтв. Термін оренди 5 років. Чинний орендар має переважне право на продовження договору оренди. Детальна інформація про об'єкт оренди, порядок та умови проведення аукціону міститься в документах аукціону, приєднаних до даного оголошення. Ключ об'єкта 31547. за найдоступнішою вартістю? Зараз на сайті ТОВ "Ю.Біз" можна брати участь в публічних торгах і підібрати найрізноманітніші пропозиції: групу інвентарних об'єктів: гараж, підвал, кафе, склад. Аукціон з продовження договору оренди державного нерухомого майна - нежитлові приміщення загальною площею 132.1 кв. м. розташовані на третьому поверсі у будівлі за адресою: Львівська обл., місто Львів, вулиця Кушевича, 5,що перебуває на балансі Київського національного університету культури і мистецтв. Термін оренди 5 років. Чинний орендар має переважне право на продовження договору оренди. Детальна інформація про об'єкт оренди, порядок та умови проведення аукціону міститься в документах аукціону, приєднаних до даного оголошення. Ключ об'єкта 31547. наприклад, вже виставлені на продаж і чекає свого покупця. У категорії Оренда з пріоритетним правом Ви зможете підшукати ще багато різних варіантів таких позицій. Кожен день тут знаходять земельні території. Широкий перелік найменувань запропонований в кожному куточку України, наприклад, в Кривому Розі.