Аукціон не відбувся

Вінницька обл., Могилів-Подільський р-н, м. Ямпіль, вул. Свободи, 1 Оренда – офісні та складські приміщення площею 164,0 кв.м. (П)

Показати більше
До оренди пропонуються офісні приміщення та склади площею 164 кв.м. Будівля знаходиться на окраїні м. Ямполя. Поруч проходить автодорогаміжміського сполучення. Характеристики • Кількість поверхів – 1. • Загальна площа – 373,6 кв.м. • Площа, що пропонується в... Показати більше

Вся нерухомість на карті!

Переглянути
Стартова вартість за місяць

3 886,8 грн з ПДВ

Мінімальний крок

40 грн з ПДВ

Гарантійний внесок

2 332,08 грн

Реєстраційний внесок

17 грн

Ціна за 1м/кв.

23,7 грн

Отримуйте інформацію першими!

Створіть власну підписку в Prozorro.sale та отримуйте інформацію в телеграм на вашому смартфоні або комп'ютері!

Підписатись

Для цього лоту доступні наступні сервіси партнерів:


Викуп "під ключ"

Фінансування

Реструктуризація

Юридичний супровід

Де легко знайти Вінницька обл., Могилів-Подільський р-н, м. Ямпіль, вул. Свободи, 1 Оренда – офісні та складські приміщення площею 164,0 кв.м. (П) за найбільш доступною ціною? Сьогодні на сайті Представництво ТОВ «Електронні торги України» у м. Чернівці можна взяти участь в державних аукціонах і знайти найрізноманітніші пропозиції: квартиру, недобудоване приміщення школи, лікарні, багатоповерхового будинку. Вінницька обл., Могилів-Подільський р-н, м. Ямпіль, вул. Свободи, 1 Оренда – офісні та складські приміщення площею 164,0 кв.м. (П) наприклад, вже виставлений на продаж і чекає свого покупця. В розділі Комерційна оренда на англійському аукціоні Ви знайдете ще багато різних варіантів таких позицій. Щодня на сайті знаходять спиртзавод. Широкий перелік лотів надано в кожному місті України, наприклад, в Житомирі.